Att skapa modiga och trygga ledare som kan navigera offentlig sektor framåt

Vi på RISE har tillsammans med samarbetspartners från näringslivet startat Akademin för Livslångt Lärande. Här erbjuder vi en oberoende arena för lärande där vi tillsammans tar oss an de utmaningar offentlig sektor står inför. Vi riktar oss till högsta beslutsfattare i offentlig sektor med målet att skapa modiga och trygga ledare som kan navigera offentlig sektor till en framtid som gynnar oss alla.

Som medlem får du tillgång till vetenskapligt belagd kunskap från experter både inom RISE och hos våra samarbetspartners. Du får också möjlighet att möta andra drivna ledare inom offentlig sektor för att tillsammans lära och skapa lösningar på gemensamma problem.

Akademin för Livslångt Lärande är ett samskapande. Vi vågar garantera en förflyttning. Men i vilken riktning, det utforskar vi tillsammans.

Samarbetet mellan RISE och organisationer från svenskt näringsliv ger oss möjligheten att erbjuda några av Sveriges bästa föreläsare och en unik möjlighet att diskutera utmaningar i en 100% oberoende miljö.

Nyfiken? Läs mer under innehåll eller anmäl dig redan idag.

Jag kan se hur deltagandet i pilotutbildningen i Akademin för Livslångt Lärande förändrade arbetet hos oss, och framförallt våra ledares mindset”

Kristina Sundin, Kommundirektör Skellefteå